>

ACCOUNT MANAGER

Centre & North of the Netherlands

HTNK is op zoek naar een Accountmanager Wholesale voor een jong lifestyle brand in Amsterdam.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Accountmanager Wholesale als aanvulling op hun huidige team om te bouwen aan hun inter(nationale) netwerk. Je wordt onderdeel van het sales team en zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantennetwerk binnen de Nederlandse retailmarkt. Je zal met name focussen op het binnenhalen van nieuwe retailers & beheren van bestaande relaties in het midden en noorden van Nederland. Vier keer per jaar zal je collecties op pre-order basis verkopen vanuit de showroom.

We zijn opzoek naar een Accountmanager met minimaal 3 jaar ervaring in sales binnen de mode industrie en een bestaand eigen netwerk van Nederlandse retailers. Verder heb je:

  • Een afgerond HBO of WO opleiding
  • Sterke communicatieve vaardigen in de Nederlandse taal (woord & geschrift)
  • Een klantgericht, resultaatgericht, ondernemend karakter

Ben jij de energieke, gedreven & zelfstandige sales persoon naar wie wij opzoek zijn? Solliciteer nu direct door je CV up te loaden, een korte motivatie toe te voegen & een salarisindicatie door te geven.Do you fit to the described profile, and are you ready for an exciting next step in your career? Please apply now with an English resume!