nav toggle

Open Days Jean School Amsterdam

ZIT JIJ IN DE 'CLASS OF 2013' VAN JEAN SCHOOL ?

 

Ben jij creatief, praktisch ingesteld en gek op jeans? Dan is de Jean School  iets voor jou!

Jean School is een nieuwe opleiding aan het ROCvA, mede ontwikkeld door de grote merken in de jeans industrie. Het is een 3-jarig MBO4 programma, dat opleidt tot Denim Developer. Omdat dit   onderwijsprogrammais gebaseerd op de opleiding 'Medewerker Mode Design', krijg je zowel een regulier MBO Mode Design diploma als een sterke verdieping op jeans. Je kunt daarmee dus zowel in de mode als specifiek bij een jeansbedrijf aan de slag.

 

Praktisch?

In de jeansbranche is ervaring met het product van zeer groot belang. De opleiding  is samen met de denim branche ontwikkeld en naast reguliere lessen zijn er ook vele praktijkbezoeken, gastcolleges en speciale opdrachten. Je leert alles over materialen, grondstoffen, het maken, behandelen en vermarkten van jeans. De gehele keten van plant tot klant staat centraal en duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Deze opleiding is  uniek in de wereld en is ontstaan vanuit de vraag naar jonge talenten met passie en kennis.

 

Ambitieus?

De industrie is zeer internationaal georiënteerd, een goede beheersing van Engels is dan ook van groot belang. De opleiding is nog jong, maar wordt op de voet gevolgd door alle belangrijke bedrijven en media in de branche. We zoeken daarom naar gemotiveerde studenten met discipline, die hard willen werken voor een top carrière in de jeansbranche.

Ben je een VMBO-T, Havo of VWO scholier en  heb je zin  in een praktische, uitdagende opleiding, meld je dan nu aan voor Jean School!

MELD JE  AAN VOOR DE SELECTIERONDES OP WWW.JEANSCHOOL.COM

Open dagen zijn op dinsdag 12 maart 2013 van 16.00 -20.00 uur   en donderdag 6 juni van 16.00 -20.00 uur , Europa Boulevard 13, Flow Amsterdam gebouw - voor meer informatie jeanschool@rocva.nl

 

Posted in: Education, Talent, Events

Don't miss out on your dream job opportunity, contact us!